lauantai 7. joulukuuta 2013

TEMSSI? Mikä TEMSSI?

Kuten otsikko kertoo kyseessä on blogi, mikä käsittelee asioita terveeseen elämään liittyen miehen silmien kautta. Tarkempi kuvaus taustalla olevasta miehestä löytyy täältä

Mistä ajatus omaan blogiin syntyi? 
Blogeja paljon seuranneena oman blogin ajatus kypsyi syksyn 2013 aikana, kun olin käynyt oman yleisen hyvinvoinnin parantamiseen tähtäävää muutosta läpi puolen vuoden ajan. Elämän laatu ja jaksaminen parani jo ensimäisten kuukausien aikana huomattavasti ja sitä kautta ajatus oman blogin kirjoittamisesta mistä, joku voisi saada itselleen jotain, syntyi.

Eikö terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä blogeja ole jo aivan tarpeeksi?
Onhan niitä aika paljon, mutta ei yksi blogi lisää sopassa ainakaan pahaa tee ;) Havaintojeni mukaan suurin osa terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä blogeista on naisten kirjoittamia. Miehet tuntuvat puolestaan keskittyvän salitreenauksesta kirjoittamiseen. Itse näin, että omien ajatusten tuominen kaikkien nähtäville voisi olla hyvä ajatus. Ei pelkästään sen takia, että joku voisi saada virikkeitä itselleen vaan myös sen takia, että omaa blogia voi käyttää portfoliona tai CV:nä. Tammikuussa 2014 alkavan liikunnanohjaajan AMK opintojen myötä blogin perustaminen tuli entistäkin tärkeämmäksi itselleni.

Mitä blogisi tulee sitten tarkemmin sisältämään?
TEMSSI-blogi tulee sisältämään tarinaa perheellisen miehen terveelliseen elämään ja yleiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Jutut eivät tule keskittymään yksinomaan salitreenaukseen, eikä myöskään kasvissyömiseen ja ravitsemukseen. Jutut tulevat käsittelemään kokonaisvaltaisesti ihmisen hyvinvointiin liittyviä asioita - ja nimenomaan miehen silmin katsottuna :) Samat asiat koskettavat varmasti naisiakin :)

En tule siis antamaan blogissani ravintoneuvontaa enkä kuntosalivalmentajien vinkkejä. Siihen minulla ei ole ammattitaitoa - Vielä :) Mutta tulen mahdollisesti pohtimaan, ihmettelemään ja kyseenalaistamaan vallitsevia trendejä.

Näistä lähtökohdista blogi lähtee pyörimään. Sana on vapaa ja juttujani saa kommentoida, olla eriä mieltä tai samaa mieltä tai laajentaa esittämiäni ajatuksia omilla kommenteillanne. Toivomus kuitenkin on, että kommentit pidetään asiallisina kiitos :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti